Voorlaatste dag van de vakantie. Snel nog een Boekenjagerstochtje doen! We begonnen aan de kerk van Eke, door naar de abdij van Ename en toen even pauze in Oudenaarde. Echt een leuk stadje! Ze waren jammer genoeg wel aan het werken op de markt. Maar toch gezellig en lekker gegeten! Voor het eten hadden we trouwens een boek weggelegd net vòòr het restaurant. Wij de  hele tijd zitten spioneren natuurlijk! Hadden zò graag gezien dat iemand het meenam maar door het slechte weer en de werken daar, was er amper passage.

Na de middag trokken we naar Kruishoutem. Affiche opgehangen in de bib en verschillende boeken weggelegd in het centrum.

Zo’n Boekenjagerstocht is echt zalig. Je voelt je echt een boekenfee die zo overal cadeautjes mag gaan zaaien. Héérlijk!! Ik voel me dan ook echt dankbaar dat ik zoveel donaties krijg van boeken, zodat ik dit regelmatig kan doen. Hartelijk dank dus aan alle gulle gevers!! <3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

css.php