Mannekes, zo blij als een kind was ik toen deze mail binnenliep: het eerste boek dat gemeld is via de officiële site van de Boekenjagers! 😀

Boeken worden vaak elders gemeld (soms als reactie op iemand die een blogje maakte over de Boekenjagers bvb) en dus is dat best veel werk om na te gaan waar er overal meldingen zijn. Niet iedereen heeft immers Facebook. Soms geven mensen het ook gewoon op en wordt een boek dan maar niet gemeld. En niet dat meldingen nu het hoofddoel zijn, maar als Boekenjager is het toch leuk te weten waar je boek terecht kwam. 🙂 En dus bedachten we dat het leuk zou zijn om één officiële plaats te hebben om internet waar boeken gemeld kunnen worden voor mensen zonder Facebook.

Bedankt dus Rosette om het goede voorbeeld te geven!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

css.php