Erg trots, want één van onze trouwste Boekenjagers Jennifer Vrielinck heeft haar eerste roman uit! 🎉👏

N.a.v. Dit feest hebben heeft ze nog een leuke actie voor ons ook! Deel dit bericht (https://www.facebook.com/groups/boekenjagers/permalink/441434569617955/) en maak – (als boekenjager!) – kans op één van de twee exemplaren die we mogen uitdelen! 🎉💞 Loting op 2/5

Boekentrailer in de link hieronder!
“Soms rustig kabbelend, soms wild uitbrekend beweegt Ondine zich door het leven. Als visserskind groeit ze op tussen de golven en de gespierde caféverhalen, maar die weten haar honger naar het leven niet te stillen. In het binnenland leert ze de liefde kennen in al haar facetten, maar gaandeweg moet ze beseffen dat geen enkele man haar geluk bepaalt. Dan is er enkel nog zijzelf… en de zee.”

🤸Succes iedereen!!

Ondine - Jennifer Vrielinck

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

css.php