Het is al een meer dan hectische week geweest! Dat heeft natuurlijk alles te maken met ons Boekenjagersboek!! 😍 Ik sta te popelen om jullie nieuwe namen te kunnen geven van mensen die meewerken, maar ik wil nu EERST EN VOORAL eens even de tijd nemen om de allerliefste Sandra J. Paul van de allerliefste uitgeverij Hamley Books Uitgevers uitvoerig ende grondig te bedanken!! 🙏 🙏 🙏 Moesten mijn knietjes het toestaan, ik zou ze met gaarnte ontbloten en er voor haar op gaan zitten want hoe zij mij geholpen heeft bij het opzetten van het boek, gezorgd heeft voor designers, schrijvers, drukkers en vooral met véél goede raad.. En mij dan tòch nog de vrijheid geven het boek in eigen beheer uit te brengen.. Ik kan er nog steeds niet goed bij!
Zonder haar zat ik waarschijnlijk nog steeds online prijzen te vergelijken en had ik ’s avonds mijn handen niet vrij om eten te maken voor mijn gezin, want dan zaten die gewoon permanent in mijn haar! En die bomen en dat bos? Allemaal één pot nat! 😁
MERCI MERCI MERCI dus Sandra!! You’re the best!! 😍 😘 🥰 ❤

PS: 🤫 Sandra zal trouwens ook één van de auteurs zijn die een kortverhaal voor ons boek zal maken!! 😃 Maar nu zwijg ik verder hé!! Voor andere namen moet je de groep of deze site maar in de gaten blijven houden!! 😎

PS2: bij deze ook mijn excuses als ik niet direct reageer op mail of pb! Ik doe mijn best!

css.php