De boekenjagers bestaan dit jaar 5 jaar en om dit te vieren, zouden we graag ons allereigenste boek uitbrengen! 😃 Dit zou gevuld zijn met anekdotes van en over Boekenjagers, kortverhalen van bekende auteurs, cartoons, enz.. Het boek zou verkocht worden tvv 2 goede doelen die erg met leesbevordering en boeken bezig zijn.
Nu vroeg ik me af of iemand die dit leest ervaring of connecties heeft in de uitgevers- en/of auteurswereld die ons initiatief erg genegen is en ons dus zou kunnen bijstaan met raad en ofte daad. Want ik ben hierin natuurlijk een complete leek en dus is alle raad en hulp welkom! 🙏
Ben je dus auteur, cartoonist, tekenaar, fotograaf, enz.. en wil je graag bijdragen tot ons Boekenjagersboek? Of ken je iemand en wil je die persoon graag voor ons eens aan zijn/haar mouw trekken? 😁 Of zit je in de uitgeverswereld en heb je zaken die je kan en wil ter beschikking stellen (raad, promo, drukwerk,..). Ik hoor het graag! 😃
Ik wil alvast even met veel trots grote naam Diane Broeckhoven bedanken omdat ze zo snel en warm hieraan wou meewerken! Hopelijk volgen er nog! ❤
PS: ook met het delen van dit berichtje help je al enorm! 😃
css.php